Rànking 2021-22

Competición de Tenis
Acta
Jordi Espinet:

No estic d’acord en el resultat del partit.

Quan el partit estava 6-7 a favor del Miquel, aquest ha decidit que el partit es donava per finalitzat tot i que no hi havia ningu esperant per entrar a la pista. Hem estat discutint uns 10 minuts a la pista i no ha vingut ningu, de fet quan hem marxat encara no entrava ningu.
Per tant, no em sembla gens just que un partit que estava tan empatat es decidieixi finalitzar unilateralment i sense previ avis ni acord.

Per posar antecedents, el partit ha començat amb retras i despres s’ha fet un escalfament d’uns 15min, i pel que he vist mes tard, ni tan sols hem arribat a la hora en punt quan ha finalitzat, pel que hem estat lluny de jugar un partit de 60min com diu el reglament.

Proposo acabar el partit al millor de 9.


Miquel Ribes:
No estic gens d’acord amb el relat del amic Jordi Espinet.
Cronologia dels fets:
Jo arribo a les 10:55 a la pista, porta costat frontó
Ell arriba a les 11:06 a la pista, porta piscina
Fem 9 minuts de calentament i comencem.
A falta de 15 min per les 12, anem 7-2 a favor meu.
En Jordi no portà rellotge com bé em comenta a la pista. Jo sí.
A les 12 en punt anem 7 a 5 i acabo el joc per deferència.
El partit acaba a les 12:03 amb 7 a 6 a favor meu.
Ell vol continuar, jo no.
Ell diu que ho hauria d’haver dit abans.
Jo li dic que no estic d’acord, i que arribada l’hora el resultat mana.
Em sap greu però no puc acceptar la seva proposta.
Salut

Jordi Espinet:
Sembla clar que no ens posarem d’acord, i menys si es diuen mentides.

Ni jo he arribat tard a la pista, ni el partit ha acabat passada la hora.

Al sortir de la pista, despres d’estar mes de 5 minuts discutint, he mirat el movil i eren les 12:01, el que vol dir que el Miquel ha decidit que deixava de jugar abans de l’hora. I a mes a mes no hi havia ningu esperant…
Clarament ha volgut acabar abans d’hora per evitar que remontes el partit.

A falta d’acord, i tal i com s’ha fet moltes vegades en altres partits, segueixo pensant que lo mes just es acabar el partit en un altre moment.

Jordi, entenc la teva frustració però aquesta no et dona dret a dir que soc un mentiros. Et demano educació i respecte. No penso escriure mes ni tornar a contestar-te. Em reitero 100% en lo que he dit. Tu no estaves a l’hora, jo si, i el partit quan es jugava el 7-5, l’hora s’havia exhaurit. Per deferència he acabat el joc. Entrena, millora i conseguiràs trionfs honests però manten l’educació en un esport que es abanderat en això.
Salut

Miquel, no entro a valorar els teus comentaris.
Tambe em reitero amb el que he dit, el partit estava 6-7, quedaven minuts per jugar i no hi havia ningu esperant, per tant no accepto el resultat i demano jugar els jocs restants.
Espero que algu ajudi a resoldre la situacio.
Gràcies pels teus consells.


Un últim apunt a modo de comiat d’aquest lamentable fil de missatges fruit de la teva frustració.
No et diré mentider, però tots dos sabem que al final del partit i quan ja passava l’hora, tu has mirat el movil i t’en has adonat de l’hora. De fet al teu primer comentari d’aquesta cadena de missatges, postules que volies continuar malgrat era l’hora.
Quote from Jordi Espinet:

Hem estat discutint uns 10 minuts a la pista i no ha vingut ningu, de fet quan hem marxat encara no entrava ningu.
Per tant, no em sembla gens just que un partit que estava tan empatat es decidieixi finalitzar unilateralment i sense previ avis ni acord
Unquote.
Es curiós amic Jordi, per dir-ho d’una forma educada i cordial, que diguis ben mes tard al fil dels missatges i després de sentir la cronologia dels fets que esposo, que mires el Movil 10 minuts després i que passava només un minut de les 12. Potser t’havies oblidat de mencionar-ho al teu primer comentari…
Sense acritud, però per mi i qualsevol persona de bona fé, la teva rabieta i les teves ofenses, son fruit de la teva frustació per no guanyar, i sota cap concepte accepto que vulguis acabar un partit que va acabar de forma correctíssima d’acord als reglaments del torneig.
La teva conducta no es digna d’aquest esport, malgrat estic segur que ho pots corregir en el futur.
Pots respondre tants cops com vulguis, no trobaràs mes respostes per la leva part. Ja has quedat prou retratat amic
Salut
Fotos
Sin resultados.
.